Siloking verkoopt honderdste elektrische mengwagen

Siloking, de Duitse fabrikant van voermengwagens, meldt de honderdste elektrische zelfrijdende voermengwagen te hebben verkocht. De machine was in 2016 voor het eerst te zien op EuroTier.

Drie jaar geleden introduceerde Siloking de driewilige Truckline 4.0 Compact 8. Die zelfrijdende voermengwagen is voorzien van een 80 volts batterij. Niet alleen het rijgedeelte wordt elektrisch aangedreven, ook de vijzel heeft een elektrische krachtbron. Na de introductie van de 8-kuubs variant volgden ook de 10 en 14-kuubs mengwagens.

Siloking verkoopt de zelfrijders vooral in thuisland Duitsland en Oostenrijk.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.