AMBS La littorale zekert de lading anders

Het Franse AMBS La littorale komt met zekeringssysteem die de lading op platte wagens van boven zekert. De noviteit is leverbaar op alle wagens van het merk.

De wagen zekert de lading door middel van twee hydraulische cilinders die het dak laten zakken om de lading vast te klemmen. De maximale hoogte van de machine is 3,8 meter. Optioneel is een zeil om de lading te beschermen tegen onder andere regen.

Foto: Reussir.fr

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.