Twee nieuwe stroblazers van VDW

Machinebouwer VDW komt met twee nieuwe stroblazers. Ze maken deel uit van de Duo-serie en zijn geschikt voor aanbouw aan minishovels, trekkers en verreikers.

De Duo-serie bestaat uit twee modellen: de Duo Compact en de Duo Power. De Duo Compact is geschikt voor aanbouw aan minishovels en kleine trekkers. De Compact heeft een laadlengte van 1,75 m en weegt 840 kg. De Power weegt 1190 kg maar kan ook langere balen verwerken: de laadlengte bedraagt 2.57 m. De Power is geschikt voor grotere shovels, verreikers en trekkers vanaf ongeveer 66 kW (90 pk).

Vierkante en ronde balen

De Duo-stroblazers zijn geschikt voor het verwerken van zowel rechthoekige als ronde balen stro. Uitdoseren kan zowel links als rechts door de 180 graden draaibare strooipijp. Laden van stropakken gaat door middel van de hydraulische laadklep. Voor het stransport naar de strooipijp zijn er twee blowers in plaats van één.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.