Farmtech introduceert nieuwe Superfex stalmeststrooier

Het Sloveense Farmtech introduceert een nieuwe Superfex stalmestrooier waarvan het bedrijf eerder dit jaar al een schets toonde.

De meststrooiers hebben een laadvermogen van 6 tot 12 ton. De spreidunit kan worden geleverd met horizontale of verticale walsen. Verder zit de spreidunit met twee klemmen vast waardoor die makkelijk te monteren en te demonteren zijn. De achterklep is gemaakt van polyester en de led remlichten zijn in de achterklep verwerkt.

Het chassis is gegalvaniseerd en heeft een constructiesnelheid van 40 km/h. Opvallend is de aan het chassis gelaste onder-rijdbeveiliging. De meststrooier heeft aan beide zijden twee schotten die los van elkaar kunnen worden geopend.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.