VIDEO: Vredo ZB4 Contractor

Vredo Dodewaard heeft de nieuwe ZB4 Contractor gepresenteerd. De zodebemester voor loonwerkers heeft onder meer in duo’s uitgevoerde schijfmeshouders.

De bemester is een stuk lichter dan de voorganger. Woog een 9 meter brede ZB3 3.365 kg, de nieuwe ZB4 Contractor weegt met dezelfde werkbreedte nog maar 2.720 kg. Area Sales Manager Mesttechniek André de Waard geeft tekst en uitleg terwijl hij de eerste meters met de nieuwe ZB4 maakt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.