Eerste Lely Astronaut A5 in China

Op een melkveebedrijf in Weifang in de Chinese provincie Shangdong heeft Lely de eerste twee Astronaut A5 melkrobots geïnstalleerd. Het bedrijf melkt 200 koeien op een zogenoemde toeristenboerderij.

Omdat veel Chinezen die na de jaren tachtig geboren zijn nog nooit een boerderij hebben gezien, wil de toeristenboerderij de bevolking kennis laten maken met het boerenleven en de zuivel die er vandaan komt.

Installatie op afstand

De installatie van de twee Astronaut A5 melkrobots in Weifang was oorspronkelijk gepland in januari. Door de uitbraak van COVID-19 is dit uitgesteld. Om de installatie van de robots toch te voltooien, is er gewerkt met videobegeleiding. Vanuit Nederland kreeg het team in China instructies waarmee de robot geïnstalleerd moest worden. Dat is uiteindelijk gelukt.

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.