Net- en foliebinding op Pöttinger Impress

De Impress rondebalenpers met wikkelaar van Pöttinger kan nu worden uitgerust met een unit voor net- én foliebinding. De optie voor de perswikkelmachine komt vijf jaar nadat de Oostenrijkse fabrikant de Impress introduceerde op Agritechnica.

Om tijdens het werk te wisselen van net- naar foliebinding is volgens de fabrikant weinig tijd nodig. Het schakelen tussen de twee bindingen kan vanuit de cabine. Om te controleren of dat goed gaat, is er een camera geïnstalleerd.

De rolhouders voor zowel de net- als foliebinding kunnen rollen met een breedte van 1.420 millimeter en een diameter van 310 mm aan.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie