Fliegl komt met rijenbemester die ook schoffelt

Door de toegenomen populariteit van mechanische onkruidbestrijding in Duitsland ontwikkelde Fliegl de Dexter rijenbemester die ook kan schoffelen.

De rijenbemester is in een 6 en 8-rijege uitvoering leverbaar en is voorzien een horizontale roterende schoffel (systeem Busa)  met hoge slijtvastheid. Doordat de mest voor het schoffel-element wordt toegediend en ondergewerkt wordt, wordt verbranding van het gewas voorkomen.

In de standaarduitvoering wordt de rijenbemester geleverd voor mestwagens met een spoorbreedte van 2,25 meter. Optioneel kan er op de rijenbemester een camera met plantenherkenningssysteem worden geïnstalleerd. De rijenbemester kan ook worden gecombineerd met mesttanks van andere fabrikanten en zal voor het seizoen van 2021 leverbaar zijn.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie