Siloking presenteert SelfLine 4.0 System 300+

Machinebouwer Siloking presenteert de SelfLine 4.0 System 300+. De zelfrijdende voermengwagen is er met een kuipgrootte van 19 tot 25 kuub. De nieuwe machine vult het portfolio tussen de Compact en Premium modellen.

De SelfLine 4.0 System 300+ heeft een Volvo motor met een vermogen van 160 kW (218 pk). Standaard is vierwielbesturing en een maximale snelheid van 25 km/u. Het chassis is luchtgeveerd en door de grote wielen heeft de machine veel bodemvrijheid.

Telematics

Optioneel wordt de zelfrijder geleverd met Siloking Telematics. Daarmee worden machinegegevens direct doorgestuurd en real-time inzichtelijk voor bijvoorbeeld de bedrijfsleider. Siloking Data is een combinatie van het weegsysteem en voermanagementsysteem. In tegenstelling tot Telematics wordt Siloking Data gratis meegeleverd.

Siloking SelfLine 4.0

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie