GEA DairyRotor T8900 melkt 10.000 koeien in China

GEA heeft voor de grootste Chinese melkproducent een DairyRotor T8900 carrousel gebouwd. De 80-stands carrousel melkt drie keer daags 10.000 koeien op melkveehouderij Lvyuan Animal Husbandry in Lianyungang.

De DairyRotor T8900 is in een tijdsbestek van een maand geïnstalleerd. Dat gebeurde in december 2019. In januari 2020 kon het melken beginnen. De installatie van de T8900 was de eerste in heel Azië. In Europa en Noord-Amerika draaien ze al langer. GEA hoopt de komende maanden de DairyRotor verder uit te rollen in Azië.

GEA DairyRotor melkt 10.000 koeien in China

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie