Via www.planet-agri.com de website van de Franse mechanisatiebeurs Sima kun je een gratis entreebewijs aanvragen. Je moet dan wel een code invullen. En die code kun je gratis krijgen door te bellen met de Nederlandse vertegenwoordiging van Sima; Promosalons in Amsterdam. Het telefoonnummer van Promosalons is 020 – 462 00 20. En schrikken is niet nodig, ze spreken er gewoon Nederlands.
Code
Vervolgens vul je de verkregen code in op de webpagina: https://2011.ubiqus-registration.com/sima/?Lang=NL en je ontvangt een badge op naam. Zo hoef je bij de ingang van de beus niet te wachten.

Wat, waar, wanneer
De Sima vindt plaats van 20 tot en met 24 februari in Parc des Expositions, Villepinte Parijs Noord, Frankrijk. Vanaf Utrecht ben je er in zo’n 4,5 uur. Met de Thalys-trein ben je vanaf Amsterdam in ruim 3.18 uur en vanaf Rotterdam binnen 2,5 uur in Parijs. Je moet dan nog van Gare du Nord met de metro naar de beurs. Dit duurt een half uurtje. Er zijn nu Thalyskortingen voor beurs­bezoekers tot 50 procent. Die zijn te boeken via https://www.promosalons.nl en dan ‘reis naar de beurs’.

Gerelateerde artikelen