Favoriet

Trekkers

Agritechnica: Case IH-verreiker

Een bijzondere noviteit op de Agritechnica is een rode verreiker. De 742 tilt 4,2 ton tot 7 meter en komt er in het rood met het opschrift Case IH en in het blauw met het opschrift New Holland.

Case IH 02Er komen vier Modellen, de 945, de 742, de 735 en de 635. Bij New Holland vervangt de nieuwe reeks de oude, bij Case IH is een verreiker nieuw voor de landbouw.

Agrarisch

De omkeerbare ventilator om de radiator te reinigen is een typisch voorbeeld van iets wat deze verreiker tot een landbouwverreiker maakt.

De 735 komt met 83 kW (110 pk) en heeft een tandwielpomp. De grotere machines, de 742 en 945, hebben een load sense pomp. De powershift-transmissie komt van ZF en heeft zes versnellingen vooruit en drie achteruit.

FPT-motor

De machines worden wel gebouwd in Italië, maar worden in tegenstelling tot de kleinere modellen niet ingekocht bij Dieci. New Holland en Case IH laten weten dat ze in een eigen fabriek worden gebouwd. De machines hebben een Motor van FPT. Er moet dus AdBlue getankt worden. Ook Dieci toonde overigens nieuwe verreikers met motoren van FPT.

Gerelateerde artikelen