Favoriet

Dierverzorging

Track a))) Cow in Nederland via Dairy Solutions

Dairy Solutions introduceert een Israëlisch systeem voor activiteitsmeting op de Nederlandse markt. Kenmerkend aan het systeem, dat wereldwijd gebruikt wordt, is dat koeien te monitoren zijn tot wel tien kilometer van de stal.

Dairy Solutions introduceert een Israëlisch systeem voor activiteitsmeting op de Nederlandse markt. Kenmerkend aan het systeem, dat wereldwijd gebruikt wordt, is dat koeien via een ontvangststation met accu te monitoren zijn tot wel tien kilometer van de stal.

Track a))) Cow kan daarmee een oplossing zijn voor tochtdetectie bij pinken in wei op afstand. In de wei wordt een ontvanger met accu geplaatst die draadloos een afstand van tot wel tien kilometer zou kunnen overbruggen. De ontvanger pikt de signalen op van tags in een straal van maximaal 350 meter en stuurt ze door naar het basisstation de maximaal tien kilometer afstand.

ISM-band

Om de grote afstanden te overbruggen maakt Track a))) Cow gebruik van de vrij beschikbare ISM-band met een frequentie van 433 MHz.

Engs Systems

Track a))) Cow is een systeem van het Israëlische bedrijf Engs Systems. Het geeft melding bij tocht, kreupelheid, afwijkend vreetgedrag en afkalven.

Dairy Solutions

Dairy Solutions is gevestigd in het Friese Oldeboarn en vooral bekend als de Nederlandse importeur van het Co-Pulsation-pulsatiesysteem.

 

Gerelateerde artikelen