Favoriet

Voederwinning

Strautmann vernieuwt Giga-Vitesse

De Duitse fabrikant Strautmann vernieuwd haar Giga-Vitesse serie opraapwagens.  De komende Agritechnica wordt de serie aan het publiek getoond. De drie modellen hebben een inhoud van 32 tot 42 kuub (DIN).

De Duitse fabrikant Strautmann vernieuwt haar Giga-Vitesse serie opraapwagens.  De komende Agritechnica wordt de serie aan het publiek getoond. De drie modellen hebben een DIN-inhoud van 32 tot 42 kuub

De invoer van de Giga-Vitesse werd compleet herzien. De nieuwe pick-up groeit 25 centimeter in breedte tot 2,25 meter. De tastwielen hoeven niet meer ingeklapt te worden voor wegtransport. De 44 messen na de rotor geven een theoretische snijlengte van 35 millimeter. Standaard is de ladewagen voorzien van een gedwongen gestuurd onderstel. Optioneel is dit een elektrisch gedwongen variant. Een hydraulisch geveerd onderstel is een optie.

Bedieningsterminal

Standaard wordt de Giga-Vitesse geleverd met de Field Operator 120-bedieningsterminal. Optioneel is de Field Operator 130 met kleurendisplay. Beide systemen zijn isobus-ready zodat de wagen ook kan worden bediend via de trekkerterminal.

Gerelateerde artikelen