Favoriet

Voederwinning

Krone Smart Reporting analyseert perceel

In Krone Smart Telematics is Smart Reporting beschikbaar. Daarmee kan een loonwerker met computer of tablet de gegevens van een zojuist bewerkt perceel uitwerken en analyseren.

Op die manier hoeft de gebruiker van tevoren geen perceelsgrenzen in het systeem in te voeren. Een klik op een rijspoor is voldoende. Daarna wordt het totale rijspoor van het betreffende perceel overgenomen. Daarnaast wordt ook inzichtelijk hoeveel uren een machine op het perceel gewerkt heeft, hoeveel balen er op het perceel liggen, hoe hoog de opbrengst was en hoeveel diesel er verbruikt is.

Sentimel

De nieuwe functie in Smart Telematics moet de werkdag loonwerkers en chauffeurs makkelijker maken, want het loonbedrijf kan de gewenste perceel- en machinegegevens snel en gemakkelijk inzien. Daarbij gebruikt Krone Smart Telematics satellietgegevens van Sentinel om de perceelsgrenzen te herkennen.

Krone Smart Telematics is standaard verkrijgbaar voor het gehele Krone Big Line programma: Big X, Big M, Big Pack en voor verschillende ronde balenpersen en opraap- en doseerwagens. Smart Reporting is twee jaar kosteloos.