Favoriet

Beurs

Eurotier in Hannover gaat niet door

De Duitse veehouderijvakbeurs Eurotier gaat definitief niet door. De editie van november 2020 was al verplaatst naar februari 2021. Maar gezien de ontwikkelingen rondom corona lijkt het beursorganisatie DLG toch verstandiger een digitale beurs te organiseren.

“Het steeds stijgende aantal corona-gevallen wereldwijd en de reisrestricties die daar bij horen voor de standhouders en de bezoekers, zorgen ervoor dat we een andere oplossing moeten bieden”, zegt Reinhard Grandke, directeur van DLG. Hij doelt daarmee op een digitale editie van de beurzen Eurotier en EnergyDecentral, die tegelijkertijd worden gehouden.Deze digitale beurs vindt plaats van 9 tot 12 februari 2021. Net als tijdens de live-evenementen zullen ook in de digitale editie  melkveehouderij, varkenshouder, pluimveehouderij, energie, emissies en huisverkoop centraal staan.

2022

De volgende afleveringen van Eurotier en EnergyDecentral zullen van  15 tot 18 november 2022 plaatsvinden in Hannover. Overigens gaan die ook dan vergezeld van een online-evenement.