Favoriet

Trekkers

Zetor vernieuwt Major CL80

De Tsjechische trekkerfabrikant Zetor heeft de bestaande Major CL 80 vernieuwd door de trekker uit te rusten met Stage V motoren.

De trekker is uitgerust met een 2,9 liter viercilinder Deutz motor met een vermogen van 55 kW (75 pk). Verder heeft de Major CL80 een versnellingsbak met 12 versnellingen vooruit en 12 achteruit met een maximale snelheid van 30 km/h.  De aftakas is een 540/1000 tweetoerenaftakas. De hydrauliekpomp heeft een opbrengst van 50 liter per minuut en de achterhef kan 2.800 kg tillen. Het gewicht van de trekker bedraagt 3.300 kg.

Cabine

De trekker is leverbaar met een Standaard of een Plus cabine. De Standaard cabine heeft een normaal dak, maar kan ook worden geleverd met een zonnedak of FOPS (Falling Object Protectective Structures). Om het comfort te verhogen kan de cabine geleverd worden met airconditioning en een mechanisch geveerde stoel met armleuningen.

De luxere Plus cabine kan net als de Standaard cabine worden geleverd met een normaal dak, een zonnedak en FOPS. Verder is de Plus cabine standaard voorzien van airconditioning en een mechanisch geveerde stoel met armleuningen. Een passagierstoel en een luchtgeveerde stoel zijn optioneel. Ook heeft Plus cabine een in hoogte verstelbare stuurkolom. En nog een handigheid van Zetor: de motorkap kan met dezelfde sleutel worden geopend als waar de trekker mee wordt gestart.

 

Gerelateerde artikelen