Nieuwe iPad besturing voor Väderstad zaaimachine

Vaderstad_ipad_homburgHomburg Holland gaat op AgroTechniek Holland de iPad besturing voor de Rapid A 400-800S en Tempo rijenzaaimachine van Väderstad tonen. De gebruiker kan met de besturing onder meer storingen opsporen en verhelpen.

Daarnaast kan de gebruiker met de iPad zonder een actieve internetverbinding kalibreren, bedienen, zijsporen aanleggen en zaad doseren.

Met de besturing kunnen alle functies van de machine geregeld worden en in de gaten worden gehouden. Ook is het mogelijk om feedback te krijgen van het zaaiproces, met name over de verdeling van de hoeveelheid van het zaad. Tot slot kan met het controlesysteem een logboek worden aangelegd met gegevens van de machine en gebeurtenissen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.