McCormick en BKT naar Zuid-Afrika

Trekkerfabrikant McCormick en bandenfabrikant BKT slaan de handen ineen en gaan op expeditie naar Zuid-Afrika. Met de toer van 6.000 km willen de fabrikanten aandacht vragen voor hedendaagse milieuproblemen.

‘Xtractor Around the World’ duurt 49 dagen en gaat van Kaapstad naar Pretoria en zal zowel over de weg als offroad plaatsvinden. Voor de toer kunnen de bestuurders beschikken over vier trekkers uit de X7- en X8-serie van McCormick. De trekkers staan op BKT-banden van de Agrimax Force- en RT657-serie.

De eerste etappe is begin april en de laatste staat voor 20 mei gepland.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.