Fotoserie: Ritchie Bros Meppen

advertentie

Meer dan 600 machines gingen onder de hamer op de voorjaarsveiling van Ritchie Bros in het Duitse Meppen. Daar probeerden 800 bezoekers hun slag te slaan. Online probeerden 1.100 potentiële kopers hetzelfde.

JCB keer 2Case International 7250Deutz-Fahr ToplinerFendt 5250Fendt 916 VarioJohn Deere 7215RJohn Deere 8400i en 8300iNew Holland CX880Renault en Quadtrac

Een reportage met daarin onder meer de veilingmeesters uit Engeland, Australië en Canada, de topstukken van de veiling en de prijzen van meer machines zijn te lezen in het aprilnummer van vakblad LandbouwMechanisatie.

Lees 3 nummers voor 15 euro (alleen nog geldig in oktober)
 
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de LandbouwMechanisatie nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.