Homburg introduceert Spraylogger Pro drukregistratiekast

Homburg Holland, importeur van ondermeer Hardi spuitmachines, introduceert een stand-alone drukregistratiekast voor de spuitmachine. Penlite batterijen voeden de Spraylogger Pro.

Daardoor registreert de logger onder alle omstandigheden de druk van de spuit, ook als de spuitmachine even geen stroom krijgt. Het is volgens Homburg zelfs mogelijk om het kastje op een rugspuit te bouwen.

Uur lang loggen

In de kast, een robuuste behuizing, zit een datalogger en een druksensor. Het display heeft drie druktoetsen. Komt de machine in beweging dan wordt de logger actief en slaat iedere tien seconden de druk op, inclusief een tijdcodering. Op deze manier zijn altijd de drukken van het laatste uur afleesbaar. De gegevens zijn uit te lezen met de pijltjestoetsen onder het scherm. Dat scherm schakelt overigens automatisch, binnen 30 seconden, uit als je het niet bedient. Beweegt de logger 60 minuten niet, dan gaat het apparaat in slaapstand.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.