Farming Simulator uitgebreid met John Deere katoenplukker

Farming Simulator wordt uitgebreid met een John Deere katoenplukker. De uitbreiding is per 23 juli beschikbaar. Dat meldt gameplatform Gamereactor.

De uitbreiding behelst de CP690 Cotton Picker. Daarnaast komen er katoengerelateerde machines beschikbaar waaronder werktuigen van de Australische fabrikant McCormack Industries en Lizard Machinery uit het Verenigd Koninkrijk. De John Deere katoenplukker maakt, zo meldt Gamereactor, deel uit van de Season Pass en is los verkrijgbaar.

De CP690 Cotton Picker van John Deere. (Beeld: still uit de teaservideo)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.