Agrifac bietenrooiers terug van weg geweest

Machinefabrikant Agrifac uit Steenwijk gaat weer onder eigen merknaam bietenrooiers verkopen. Het bedrijf bouwde al rooiers, maar die gingen met een Holmer-sticker de deur uit. Nu wordt het weer zoals het in 2013 ooit begon.

Agrifac en Holmer zijn namelijk sinds 2013 eigendom van het Franse Exel. Destijds werd gemeld dat de merken Agrifac Exxact en Holmer naast elkaar zouden blijven bestaan. Wel was het doel zoveel mogelijk synergie te zoeken.

Die synergie is er een tijdje geweest, maar niet lang na de overname van Exel ging de Agrifac Exxact door het leven als Holmer T4-20. Nu maakt Agrifac bekend weer onder eigen naam bietenrooiers te gaan vermarkten.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie