Deutz-Fahr 5D TTV met CVT?

Op internet duiken foto’s op van de nieuwe Deutz-Fahr 5D TTV met CVT-transmissie die volgens Schweizerbauer.ch tegen het einde van de herfst aan het publiek zou worden voorgesteld.

De trekker ziet er hetzelfde uit als de 5D-serie met mechanische transmissie, maar het dak van de cabine komt van de 5DF TTV smalspoortrekkers. De 5D TTV serie zal worden voorzien drie- en viercilinder SDF Farmotion motoren met vermogens van 62,4 kW (85 pk) tot 78,5 kW (107 pk). Daarnaast krijgen de trekkers ook een geveerde vooras.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie