Horsch bevestigt komst gedragen spuit

Horsch de Duitse fabrikant van grondbewerkingsmachines en veldspuiten onthulde in een videoconferentie dat het bedrijf bezig is met de Leeb CS gedragen veldspuiten met een tankinhoud van 1.400, 1.800 en 2.200 liter.

De veldspuit zou leverbaar zijn met met spuitbomen met een breedte tot 30 meter met Boom Control bodemvolgsysteem. De aandrijving gaat via de hydrauliek van de trekker en de veldspuit is voorzien van een centrifugaalpomp met een capaciteit van 400 liter per minuut.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie