Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

Imants zoekt gestolen spitmachine

Spitmachinefabrikant Imants loont 5.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot het terugvinden van een gestolen spitmachine en de aanhanger waar de machine op staat. De spitter werd in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober van het fabrieksterrein in Reusel ontvreemd.

Spitmachinefabrikant Imants loont 5.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot het terugvinden van een gestolen spitmachine en de aanhanger waar de machine op staat. De spitter werd in de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 oktober van het fabrieksterrein in Reusel ontvreemd.

De net geïntroduceerde Imants 48SX spitmachine deed dienst als demonstratiemachine en is te herkennen aan gele strepen op de zijkant en een zwaarte aandrijfkast. Imants heeft drie van deze nieuwe spitmachines, met ieder een waarde van 40.000 euro, gebouwd. Serieproductie vangt in januari 2013 aan.

De spitmachine en de aanhanger zijn zondag 7 oktober voor het laatst gezien op camerabeelden in de omgeving van het Noord-Brabantse Waalre. Op die beelden is volgens de fabrikant te zien dat de machine werd verplaatst met een Mercedes Sprinter.

Wie tips heeft kan contact opnemen met Imants, telefoon: +31 (0)49 76 42 433