Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Elektronica

Hella richt schijnwerper op boeren en loonwerkers

Landbouwers, handelaars en fabrikanten van landbouwmachines moeten snel, nauwkeurig en gevaarloos werken. Dat vindt verlichtingspecialist Hella ook. Daarom spreekt het bedrijf in het kader van een verlichtingscampagne voor het eerst de agrosector direct aan.

Landbouwers, handelaren en fabrikanten van landbouwmachines moeten snel, nauwkeurig en gevaarloos werken. Dat vindt ook verlichtingspecialist Hella. Daarom spreekt het bedrijf in het kader van een verlichtingscampagne voor het eerst de landbouw direct aan.

Hella probeert middels een website met informatie en vergelijkingtools  te helpen bij de keuze voor goede verlichting. Het bedrijf ontwikkelde een applicatie voor mobiele telefoons die het zoeken naar werkverlichting moet vereenvoudigen.

Met de applicatie kan een voertuigtype uit zeven modellen geselecteerd worden. Na de selectie verschijnen de mogelijke montageposities. Bij elke positie meldt de app de goede werklamp met de nodige informatie. Door een gesimuleerde cabine van een landbouwmachine is het mogelijk om verschillende lichtvormen, led, xenon of halogeen, te testen.

 

Gerelateerde artikelen