Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Grondbewerking

Lemken Karat-cultivator met licht transportframe

De driebalks Lemken Karat-cultivator van Lemken is nu leverbaar met een transportframe, zo kunnen trekkers met minder hefvermogen er ook mee uit de voeten.

Het transportframe, een beweegbare as, hangt achter de machine en wordt hydraulisch naar beneden gedrukt als de combinatie de weg op gaat. Ook tijdens het keren op de kopakker, zorgt het frame dat de cultivator uit de grond komt. De nieuwe halfgedragen Karat kreeg de aanduiding KTA en is er in werkbreedte van 4 en 5 meter. De machine bestaat uit twee delen die voor transport opklappen.

Licht en voordelig

De Duitse fabrikant zegt met de nieuwe Lemken Karat KTA, in te spelen op wensen van agrariers die wel de werkbreedte van 4 of 5 meter willen hebben, maar niet de luxe van de nu bestaande halfgedragen machines. Met het compleet nieuwe transportstel zegt Lemken een lichte en voordelige oplossing te bieden.

Dankzij diverse te monteren tanden werkt de Karat 5 tot 30 centimeter diep en is hij geschikt voor diepe en oppervlakkige stoppelbewerking en als zaaibedbereider voor mulchzaai.

LEMKEN_Karat_KTA_1

Gerelateerde artikelen