Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Elektronica

Bandenspanning meten met nieuwe Trelleborg app

Trelleborg heeft haar digitale aanbod voor landbouwbanden uitgebreid met de lancering van de “TLC – Trelleborg Load Calculator” app. De app helpt bij de berekening van de optimale bandenspanning voor landbouwmachines.

Load Calculator in HRTrelleborg heeft haar digitale aanbod voor landbouwbanden uitgebreid  met de lancering van de “TLC – Trelleborg Load Calculator” app. De app helpt bij de berekening van de optimale bandenspanning voor landbouwmachines. De app maakt het, zo meldt Trelleborg, mogelijk een precieze berekening te maken van de belasting per as van een trekker en zo de optimale bandenspanning te bepalen voor specifieke landbouw operaties.

Lorenzo Ciferri, Marketing Directeur land- en bosbouwbanden bij Trelleborg Wheel Systems, zegt: “Veldtesten bewijzen dat boeren door toepassing van de aanbevolen druk door onze TLC tot maximaal €4.000 kunnen besparen, bij het bewerken van 500 hectare. De totale tijdsbesparing bedraagt 12 procent.”

Ciferri meldt verder dat het van belang is dat agrarisch ondernemer zich meer bewust moeten worden van de beschikbare hulpprogramma’s en services die beschikbaar zijn. “De TLC app voor tablets en desktops is daarom uitgebreid en nu dus beschikbaar voor alle mobiele apparaten in 13 talen, waaronder Chinees.”

Trelleborg heeft de app ook in het Chinees vertaald, omdat het Aziatische land een van de belangrijkste markten van de fabrikant is. “Door onze app beschikbaar te stellen in het Chinees, versterken we onze strategie en bieden we Chinese boeren een communicatieplatform”, zegt Ciferri tot slot. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOs.