Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bewaring

Aardappeldemodag: stortbak, grondband, leestafel en hallenvuller ineen

Machinefabrikant Miedema heeft op de Aardappeldemodag de Hopper Combi getoond, een stortbak, leesband, grondband en hallenvuller ineen. De Hopper Combi is vooral geschikt voor telers die de aardappelen afland leveren of op het erf in kisten draaien.

Miedema_resizeMachinefabrikant Miedema heeft op de Aardappeldemodag in Westmaas de Hopper Combi getoond, een stortbak, leesband, grondband en hallenvuller ineen. De Hopper Combi is vooral geschikt voor telers die de aardappelen afland leveren of op het erf in kisten draaien.

De vier machines staan op een tweewielig frame zodat de 11 ton wegende combinatiemachine eenvoudig met de achterwielen tot vlak voor de sloot is te rijden. De oversteek van de opgebouwde ML1370-hallenvuller is vervolgens vaak voldoende om over de sloot vrachtwagens te laden.

De voorzijde van het apparaat is voorzien van twee hydraulische stempels, zodat de stortbak met behulp van de trekkerhydrauliek is vlak te stellen. Ook onder de hallenvuller is de Hopper Combi uitgevoerd met twee hydraulische stempels, maar deze worden gevoed door het hydraulisch systeem van de Hopper Combi zelf.

Zwenken

De stortbak is een MH240 die is uitgerust met zes spiraalrollen en 1 gladde, stalen rol. De hallenvuller kan op een frame 20 graden zwenken en kan door de chauffeur van de vrachtwagen worden bediend met behulp van een afstandsbediening. De leestafel wordt op wens van de klant uitgevoerd.

De Miedema Hopper Combi kost circa 144.000 euro.

 

Gerelateerde artikelen