Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

John Deere en Claas winnen gouden Sima-medaille

Fabrikanten John Deere en Claas winnen een gouden medaille op SIMA, de mechanisatiebeurs in Parijs. John Deere wint met het ExacEmerge zaaisysteem en Claas met de nieuwe panoramacabine op de Arion T4f.

JD_SIMA_medailleFabrikanten John Deere en Claas winnen een gouden medaille op Sima, de mechanisatiebeurs eind februari in Parijs. John Deere wint met het ExacEmerge zaaisysteem en Claas met de nieuwe panoramacabine op de Arion T4f.

De Claas-cabine heeft een voorruit met een oppervlakte van 2,41 vierkante meter, volgens de Sima vakjury een van de belangrijkste kenmerken en mede de reden waarom de fabrikant de gouden medaille wint. De cabine biedt door een breed zicht van 90 graden goed zicht op de voorlader en de hef.

John Deere wint met de ExacEmerge, een zaaimachine waarmee tot een snelheid van twintig km/u gezaaid kan worden. Het zaad wordt met behulp van een borstelriem gelijkmatig vanaf de zaaischijf onderin de zaaigroef gelegd. Op de SeedStar terminal kan de bestuurder de belangrijke parameters in de gaten houden; rijafstand, zaaidichtheid en ingezaaide oppervlakte. Via een draadloze verbinding wordt zaaidata doorgestuurd naar het John Deere account van de gebruiker.

Claas_SIMA_medailler