Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Elektronica

Amazone ProfiClick-schakelpaneel voor Amaspray+

Het nieuwe schakelpaneel van Amazone, de ProfiClick biedt nog meer bedieningscomfort voor wie zijn gedragen veldspuit UF of getrokken veldspuiten UG en UX met de spuitterminal Amaspray+ wil bedienen.

Het nieuwe schakelpaneel van Amzone, de ProfiClick biedt meer bedieningscomfort voor wie zijn gedragen Amazone UF-veldspuit of  getrokken UG- of UX-veldspuit met de spuitterminal Amaspray+ wil bedienen.

De Amazone ProfiClick is voorzien van verschillende wip- en draaischakelaars om de functies van de spuitboom en de stuurfuncties van de veldspuit comfortabel te bedienen.

Speciaal voor de hellingcorrectie en handmatige stuurcorrecties zijn draaiknoppen aanwezig die zich tijdens het rijden intuïtief laten bedienen dankzij een neutrale stand met rasterfunctie.

Omschakelen naar handbesturing

Het ProfiClick-schakelpaneel heeft eveneens het voordeel dat het tegensturen bij achteruitrijden op de kopakker of op hellingen eenvoudiger wordt door makkelijk omschakelen van automatische besturing naar handbesturing. Alle bedieningselementen van de Amazone ProfiClick zijn rechtstreeks aan een functie gekoppeld. De ProfiClick wordt bovenop de Amaspray+ gemonteerd.

Profibediening I

De ProfiClick-schakelkast wordt geleverd met de uitrustingsvariant Profibediening I waarmee hoogte-instelling, het in- en uitklappen, het eenzijdig inklappen en de hellingcorrectie van de spuitboom elektrohydraulisch bediend worden met een gemeenschappelijk oliecircuit. Het voordeel van deze Profibediening I is dat slecht een enkelwerkend regelventiel en een drukloze retour nodig is.

20150605_ProfiClick_Amazone_AMASPRAY_1

Gerelateerde artikelen