Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Loonbedrijven: New Holland belangrijkste trekkermerk

New Holland is voor Nederlandse loonbedrijven het belangrijkste trekkermerk. John Deere en Fendt staan op de tweede en derde plek. Dat blijkt uit de LoonwerkScanner 2015 van AgriDirect.

New Holland is voor Nederlandse loonbedrijven het belangrijkste trekkermerk.  John Deere en Fendt staan op de tweede en derde plek. Dat blijkt uit de LoonwerkScanner 2015 van AgriDirect.

In maart 2015 zijn 1.000 loonwerkers door AgriDirect gebeld met vragen over onder meer toekomst- en investeringsplannen. Daaruit is gebleken dat 24,1 procent van de Nederlandse loonwerkers New Holland het belangrijkste trekker merk voor het bedrijf vindt. John Deere staat met 22,3 procent op de tweede plek, Fendt completeert de top drie met 21,3 procent.

Investeringen

Van de loonwerkers heeft 21,6 procent plannen een nieuwe of tweedehands trekker aan te schaffen. Die plannen zijn volgens AgriDirect in het afgelopen jaar toegenomen. Veruit de meeste loonwerkers gaan voor een nieuwe trekker, 6,5 procent denkt eerder een tweedehands exemplaar te kopen.

Gerelateerde artikelen