Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Gewasverzorging

Kleinere getrokken veldspuiten van Horsch

Machinefabrikant Horsch vult het assortiment veldspuiten aan met kleinere versies. De zogenoemde LT-serie krijgt een tank met een capaciteit van 4.000 liter, maar is ook verkrijgbaar in een 5.000-liter variant. De veldspuiten van Horsch worden gemaakt door Leeb.

Machinefabrikant Horsch vult het assortiment veldspuiten aan met kleinere versies. De zogenoemde LT-serie krijgt een tank met een capaciteit van 4.000 liter, maar is ook verkrijgbaar in een 5.000-liter variant. De veldspuiten van Horsch worden gemaakt door fabrikant Leeb.

De breedtes van de spuitboom variëren van 18 tot 42 meter. De LT-serie is te krijgen als Eco-model waarbij het vullen en reinigen handmatig moet gebeuren. Het Top-model heeft een zogenoemde Continious Cleaning System dat gepaard gaat met volledig geautomatiseerde elektrische functies.

Plastic tanks

Om de kosten te drukken zijn de tanks op de Horsch LT van plastic. Leeb maakte voorheen de tanks van metaal. Naast het drukken van de kosten heeft plastic volgens Horsch het voordeel van een glad oppervlak. Dat maakt het reinigen eenvoudiger. De spuiten in de LT-serie krijgen allemaal een schoonwatertank met een inhoud van 500 liter.