Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

John Deere 6M-serie in productie

John Deere heeft de trekkers in de 6M-serie in productie genomen. Dat werd bekend tijdens een bijeenkomst bij de fabriek in Mannheim. Er komen vijf nieuwe viercilinder- en drie large frame zescilindermodellen. De trekkers hebben een Stage 4 Final motor met vermogens van 80 tot 145 kW (110 tot 195 pk).

John Deere heeft de trekkers in de 6M-serie in productie genomen. Dat werd bekend tijdens een bijeenkomst bij de fabriek in Mannheim. Er komen vijf nieuwe viercilinder- en drie large frame zescilindermodellen. De trekkers hebben een Stage 4 Final motor met vermogens van 80 tot 145 kW (110 tot 195 pk).

Vorig jaar presenteerde John Deere al de nieuwe full-frame trekkers. Naast de Stage 4 motoren zijn de trekkers ook voorzien van onder meer cabinevering. In vergelijking met de nieuwe 6R trekkers is de 6M-serie wat soberder. De transmissiemogelijkheden zijn wat minder uitgebreid en de 6M heeft nog dezelfde cabine met zes stijlen van de 6020 en 6030-serie.

Voorladers

John Deere kan alle modellen uit de 6M-serie uitrusten met een voorlader uit de nieuwe R-serie. Deze laders hebben een hoger draagvermogen en zijn eenvoudiger aan- en af te koppelen.  Klanten kunnen kiezen voor geen parallelgeleiding, mechanische parallelgeleiding of hydraulische parallelgeleiding.

Voordat de 6M-serie in productie kon worden genomen, heeft John Deere de trekkers onderworpen aan tal van testen. Zo is het openen van de deur zo’n 1 miljoen keer herhaald en is het chassis 10.000 uur onderworpen aan een schudtest.

Gerelateerde artikelen