Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Maaidorsers

MF Activa S nu ook met ParaLevel

Massey Ferguson introduceert het nivelleringssysteem ParaLevel op zijn Activa S-modellen. Na de Beta-combineserie zijn nu dus ook de kleinere modellen optioneel uit te rusten met ParaLevel.

Massey Ferguson introduceert het nivelleringssysteem ParaLevel op zijn Activa S-modellen. Na de Beta-combineserie van MF zijn nu dus ook de kleinere modellen optioneel uit te rusten met ParaLevel.

ParaLevel zorgt ervoor dat de maaidorser in heuvelachtige gebieden horizontaal wordt gehouden. Dit gebeurd met behulp van hydraulische cilinders die aan het onderstel zijn bevestigd. Dit zorgt voor een stabielere en beter werkende machine. ParaLevel zorgt er tegelijkertijd voor dat het maaibord de contouren van de grond blijft volgen.

Activa S

De rest van de Activa S serie blijft ongewijzigd. De vier modellen in de serie hebben elk vijf of zes schudders. De AGCO Power-motoren leveren tussen 179 kW (243 pk) en 225 kW (306 pk). De inhoud van de graantank meet 8.600 liter. Er is keuze uit een FreeFlow en PowerFlow maaibord tot een werkbreedte van 7,6 meter.

Gerelateerde artikelen