Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Beurs

Agribex 2017: gouden Fendt, Deutz in zwart en diamanten Massey Ferguson

Een beurs is de beste plaats om acties in te luiden. Trekkerfabrikanten en -importeurs doen dat ook tijdens de Belgische Agribex, die deze week in Brussel plaatsvindt. Deutz-Fahr, Fendt en Massey Ferguson tonen trekkers in een afwijkende kleur.

Zwarte Deutz-Fahr Warrior

Deutz-Fahr liet de twee zwarte Warrior modellen al tijdens Agritechnica zien en ze pronken nu ook in de paleizen van Agribex. De 9340 TTV (247 kW/336 pk) en 7250 TTV  (181kW/246 pk) zijn uitgerust met led-werklampen, een rvs bescherming van de uitlaat, een actief geveerde stoel, airco en een speciale zwarte vloermat. De 7250 heeft ook nog een verlicht paneel op het achterspatbord voor de externe bediening. En wil je liever geen zwarte trekker? Het hele pakket is ook te krijgen op de groene modellen.

Gouden Fendt

Fendt-importeur Hilaire van der Haeghe liet een 724 ProfiPlus in goud zien. Het bedrijf werkt 50 jaar samen met het Duitse trekkermerk. De trekker met VarioGuide RTK en Trelleborg TM1060 banden is te winnen. Tenminste, je kunt hem een jaar lang gratis gebruiken, als je voor 15 december een Fendt-trekker bestelt bij een van de Fendt-dealers in België.

Diamanten Massey Ferguson

Matermaco, de Belgische importeur van Massey Ferguson, viert het zestig-jarig bestaan van die trekkerfabrikant met een diamanten 7716 Dyna-6. De in zilver metallic ingepakte trekker staat symbool voor de actie die MF tijdens Agritechnica startte. Wie een trekker koopt kan hem financieren tegen 0% rente, krijgt voor 4.500 euro aan opties en korting op modellen die op voorraad staan. Een diamanten trekker bestellen kan natuurlijk ook. Dat kost ongeveer 2.000 euro extra.

Wilt u ook naar Agribex? Lezers van LandbouwMechanisatie krijgen korting op de entreeprijs. Hier lees je hoe je die kunt krijgen.