Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

John Deere breidt brandstofgarantieprogramma uit

Trekkerfabrikant John Deere breidt het brandstofgarantieprogramma uit naar veldwerk en naar alle nieuwe zescilindermodellen uit de 6R-, 7R- en 8R-serie. Het programma werd twee jaar geleden geïntroduceerd voor transportwerk met de 7310R.

Trekkerfabrikant John Deere breidt het brandstofgarantieprogramma uit naar veldwerk en naar alle nieuwe zescilindermodellen uit de 6R-, 7R- en 8R-serie. Het programma werd twee jaar geleden geïntroduceerd voor transportwerk met de 7310R.

In het programma registreren deelnemende klanten en hun dealer het feitelijke brandstofverbruik van de trekker in een jaar. Dit feitelijke verbruik wordt vergeleken met een normverbruik voor veld- en transportwerk van het betreffende trekkertype. Het normverbruik in het veld en op de weg heeft John Deere voor elk model afzonderlijk vastgelegd op basis van gemiddelde motorbelasting.

Als de klant met zijn trekker meer brandstof verbruikt dan het normverbruik, betaalt John Deere de klant over elke liter brandstof boven het normverbruik een vergoeding van 1,10 euro per liter. Om een laag verbruik te stimuleren, betaalt John Deere 2,20 euro voor elk liter die de trekker minder verbruikt dan het normverbruik.

Training

Klanten krijgen bovendien een brandstofbesparingstraining aangeboden. Volgens John Deere leert de ervaring dat zelfs goedgetrainde chauffeurs het brandstofverbruik nog met 20 procent omlaag kunnen brengen.

Deelnemers aan het programma geven John Deere expliciet toestemming om de verbruiksgegevens binnen te halen en te controleren.

Gerelateerde artikelen