Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Transport

Agromek 2018: Aankoppelhulp SIWI MM800-HP

Fabrikant SIWI toont op Agromek een nieuwe hulp bij het aankoppelen van machines. De MM800-HP is geschikt voor de grootste trekkers, aldus de bouwers.

Fabrikant SIWI toont op Agromek een nieuwe hulp bij het aankoppelen van machines. De MM800-HP is geschikt voor de grootste trekkers en werktuigen, aldus de bouwers.

De MM800-HP is het grootste en nieuwste aankoppelsysteem in het assortiment van SIWI. Het wordt gemonteerd op de trekhaak, daardoor neemt de hitch zo min mogelijk ruimte in. Op dit moment levert SIWI vooral aan de agrarische wereld. Inmiddels komen er ook aanvragen vanuit het interne transport.

Aankoppelen kan met de hitch zonder de cabine uit te hoeven. De hydrauliekslangen en de aftakas zijn geïntegreerd. De MM800-HP kost 11.763 euro. De prijs voor de module aan het werktuig kost ongeveer 3.000 euro.

Dealers

SIWI, gevestigd in Silkeborg, is opgericht in 2006. Sindsdien is het bedrijf gegroeid en levert het de ‘combi hitches’ aan klanten in Denemarken, Zweden, Noorwegen, België, Frankrijk en Oekraïne. In Nederland wordt nog gezocht naar een dealer.

Gerelateerde artikelen