Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Nieuwe Case IH Magnum komt eraan…

Trekkerbouwer Case IH zal 13 februari de nieuwe Magnum-trekker in de Verenigde Staten voorstellen. De trekkerserie zal, zoals het nu lijkt, vanaf 2020 te koop zijn.De introductie vindt tegelijkertijd plaats met de grote Amerikaanse landbouwmachinetentoonstelling World Ag Expo in het Californische Tulare.

Monitor

Zoals LandbouwMechanisatie al eerder meldde, is de trekker voorzien van een nieuwe armleuning waarin een nieuwe joystick en monitor is te vinden. Daarnaast zijn in de rechtercabinestijl geen analoge tellers of meters meer te vinden. Ze maken plaats voor een nieuw verticaal geplaatst beeldscherm waarvan je de meeste trekkergegevens kunt aflezen. Knoppen op wat voorheen het dashboard was, zijn er niet meer.

Magnum 380

Wat uiterlijk betreft lijkt de nieuwe Magnum sterk op de Optum. Tegelijkertijd hangt de neus van de trekker nog steeds ver over de vooras, zoals bij de huidige Magnums ook het geval is. Uit een van de eerste filmpjes die Case IH laat zien, blijkt dat in ieder geval een Magnum 380 deel uitmaakt van de serie.

Agritechnica

Eerder liet Case IH al weten dat de trekker niet tijdens de Franse Sima, maar tijdens Agritechnica in november dit jaar voor het eerst in Europa te zien zal zijn.

Gerelateerde artikelen