Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Kässbohrer komt met landbouwversie van Pistenbully 600 Polar

Kässbohrer, de fabrikant die onder meer machines voor het onderhoud van skipistes bouwt, komt met een landbouwversie van de Pistenbully 600 Polar. Dit is het eerste zogenoemde GreenTech-model die voorzien is van een grote lier, zodat het voertuig steile hellingen kan beklimmen.

Onder de motorkap ligt een Mercedes Benz OM 460 LA dieselmotor. Deze zescilinder krachtbron levert een vermogen van 360 kW (490 pk). De tracks worden hydrostatisch aangedreven. De maximale rijsnelheid is 19 km/h. De Pistenbully 600 Polar GreenTech kan voorzien worden van tracks van 780 mm en 1.648 mm breed. Daarbij is er keuze uit rubberen X-Track-tracks, stalen tracks of combitracks.

Lier

De Pistenbully 600 Polar GreenTech heeft een lier die 360 graden kan draaien. Wil je met het voertuig steile hellingen beklimmen dan kun je de kabel van de lier vastmaken aan een vast punt bovenaan de helling. De lier trekt het voertuig de helling op en voorkomt dat het voertuig wegglijdt.

Zowel aan de voor- als achterkant van het voertuig kan een categorie II driepuntshef gemonteerd worden. De fronthef tilt tot 1.600 kg en de achterhef tilt maximaal 2.100 kg. De Pistenbully 600 Polar GreenTech weegt met rubberen tracks ongeveer 12.200 kg.

Gerelateerde artikelen