Adler verkoopt nu rechtstreeks

TPT-site-Adler-d13Adler uit het Duitse Nordwalde verkoopt haar ‘Arbeitsmaschinen’ nu rechtstreeks op de Nederlandse markt via vertegenwoordiger Jeroen Withag uit Losser.

Adler heeft een brede range aanbouwwerktuigen voor trekkers en werktuigendragers, waaronder veegmachines, grondboren, zoutstrooiers en sneeuwschuivers. De grondboren gaan qua gatdiameter tot 500 mm. De veegmachines van de K560 M-serie hebben werkbreedtes van 135 tot 180 cm en zijn zowel in een rechte als in een schuine stand te gebruiken. De K600-reeks gaat tot 270 cm werkbreedte en is ook leverbaar met opvangbak. Er zijn ook nog grotere breedtes en ze zijn als extra te voorzien van een sproei-installatie. De sneeuwschuiven zijn leverbaar als S-serie met een recht blad en als V-serie.

Ruime ervaring

Jeroen Withag uit Losser, die via het mechanisatiebedrijf Withag al drie jaar ervaring heeft met de import van Adler, werkt nu rechtstreeks voor de fabriek in Nordwalde en zoekt nog dealers.

TPT-site-Adler-d13

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.