Land- en Tuinbouwbeurs: modderschaaf voor Adler-rolbezem

060614_Adler_1De Duitse fabrikant Adler toonde op de Land- en Tuinbouwbeurs Achterhoek, en ook op de TKD in Almere, de modderschaaf. De schaaf komt voor de Adler K750-rolbezem en schaaft de vastgekoekte modder van de weg.

De Adler-modderschaaf hangt aan een hydraulisch opklapbaar frame voor de rolbezem. Je hoeft de schaaf dus niet te gebruiken en dat zelfde geldt voor de opvangbak van de Adler-rolbezem.

De modderschaaf bestaat uit telkens twee triltanden met een zware rubber flap. De gekoppelde triltanden zijn in V-vorm gemonteerd. Voor de Duitse markt gebruikt Adler vaak geen rubberflabben maar harder materiaal. In Nederland beschadigd harder materiaal het asfalt, zodoende de keuze voor rubber. In Duitsland zijn de wegen vaker bedekt met ander materiaal dan asfalt.

De K750 is een hydraulische rolbezem voor aanbouw aan fronthef, voorlader, shovel of verreiker.

060614_Adler_3

060614_Adler_2

060614_Adler_1

 

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.