Veldhuizen bouwt nieuw type oprij goten

Fabrikant van diepladers Veldhuizen heeft nieuwe oprij goten ontwikkeld. De reden voor die ontwikkeling is volgens de makers het feit dat er steeds vaker machines geladen moeten worden met een kleine bodemvrijheid.

De draagbalken zijn gezet tot C-profiel  met gleuven waar de dwarsliggers in steken. De dwarsliggers zijn aan de bovenkant uitgevoerd met kammen voor meer grip en zijn in het midden lichter gemaakt door materiaal weg te halen.

Deze dwarsliggers zijn aan elkaar ‘geklikt’ met langsdragers die ervoor zorgen dat de wielbelasting van 4 ton over meerdere liggers verdeeld wordt. Zo ontstaan oprij kleppen van 2.300 mm lang en 600 mm breed.

Veldhuizen_oprij

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.