Atlas op brede voeten

De Atlas 150W die sinds kort draait bij loonbedrijf Nieuwenhuizen in Sprang-Capelle staat op 710/45-26,5. Met deze brede banden blijft de 150W bij het slotenreinigen beter bovenop .

De 150W kenmerkt zich verder door zware assen, een 35% slipdifferentieel en een verhoogde en verzwaarde draaikans. De mobiele Atlas-graver beschikt over een speciale onderwagen die het pendelen van de vooras niet beperkt. De ‘Big-Foot’ banden zorgen volgens leverancier Hans van Driel BV voor de laagste bodemdruk in zijn klasse en de 150W kan overdwars zware lasten hanteren. Machinist Ed Nieuwenhuizen is volgens de leverancier naast de geringe insporing en de goede stabiliteit ook tevreden over de driedelige giek en het goede zicht vanuit de cabine.

Mechaman-8sept16-Atlas-resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.