Ysta-egalisatieschuif voor onderhoud onverharde wegen

De Zweedse fabrikant Ysta breidt het productgamma uit met een nieuwe egalisatieschuif. De schuif heeft een werkbreedte van 2,4 meter en een totale lengte van 7,15 meter.

De Ysta YVS 240 bestaat uit een volledig verzinkt frame met vier schuiven. Twee schuiven zijn voorzien van een getande slijtstrip. De werkhoek van iedere schuif kun je aanpassen. Door de achteras hydraulisch te heffen, pas je de werkdiepte van de schuiven aan.

Betonblokken

De schuif hangt aan de trekstangen van de trekker. De dissel van het werktuig kan hydraulisch knikken. Hierdoor kun je schuif uit het spoor van de trekker laten rijden. Zes betonblokken bovenop de middenbalk verzwaren het werktuig. Inclusief betonblokken weegt de schuif ongeveer 1.500 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.