Lichtste Stihl-accuheggenschaar: HSA 45

Stihl voegt de HSA 45-accuheggenschaar toe aan de onderkant van het pakket heggenscharen. De HSA 45 heeft een ingebouwde lithium-ion-accu met 18 Volt en een capaciteit van 2.0 Ah.

De schaar van de Stihl HSA 45 meet 50 cm, de tandafstand is 24 millimeter. Het mes maakt 2.500 slagen per minuut. Met een eigen gewicht van 2,3 kg inclusief accu is de HSA 45  de lichtste accuheggenschaar van Stihl. Een volle accu zou 40 minuten meekunnen. Stihl geeft een geluidsniveau van 71 dB(A) op en een prijs van 107 euro exclusief btw, inclusief accu en oplaadkabel.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.