GTH 2017: Twee nieuwe kettingzagen van Husqvarna

De Zweedse fabrikant Husqvarna breidt het assortiment uit met twee nieuwe kettingzagen. Volgens de fabrikant zijn de zagen beter te manoeuvreren dan andere modellen.

De 572 XP heeft een vermogen van 4,3 kW (5,9 pk) en weegt 6,6 kg, exclusief zaagblad en -ketting. Op de zaag past een blad van 37 tot 70 centimeter. Volgens de fabrikant behaal je met deze zaag 12 procent meer zaagcapaciteit dan met eerdere modellen. Dit komt met name door een betere koeling, nieuw design en andere vibratiedempers op de handvatten, aldus Husqvarna.

6,5 kilo

Ook de 565 is nieuw. Deze zaag heeft een vermogen van 3,7 kW (5,0 pk). De 565 weegt 6,5 kg, exclusief zaagblad en -ketting. De zaag kan voorzien worden van een 38 tot 70 centimeter lang zaagblad.

Beide zagen zijn nog niet verkrijgbaar, maar je kunt ze al wel reserveren. Op GroenTechniek Holland 2017 toont Husqvarna de nieuwe zagen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.