Fotoserie: ETP Turf Expo

Op vrijdag 29 september 2017 organiseerde ETP, European Turfgrass Producers Association, Turf Expo in het Limburgse Ysselsteyn. Tijdens deze demodag toonden meerdere fabrikanten de nieuwste machines voor graszodenkwekers.

ETP organiseerde op donderdag 28 september meerdere seminars in hotel Asteria in Elsendorp. De dag erna verplaatsten de bezoekers zich naar buiten toe voor de Turf Expo bij Direct Gazon in Ysselsteyn. Tijdens deze expo werden vele grasmaaiers, zodenstekers en grondbewerkingsmachines gedemonstreerd.

Turf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf ExpoTurf Expo
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.