Smalle Prontec-schoffel voor aan de bosmaaier

Prontec uit Soerendonk (NB) introduceert een roterende schoffel met een werkbreedte van 10 cm. De schoffel monteer je aan de bosmaaier. De kop kun je ook voorzien van kleine pinnen, waardoor hij ook inzetbaar is voor het reinigen van kunstgras of het verticuteren van natuurgras.

Eerder introduceerde Prontec al de bredere Topkeeper Pro. Deze kunstgrasreiniger kon je eveneens voorzien van schoffelelementen. Echter vonden veel klanten deze schoffel iets te breed, aangezien je niet altijd goed tussen de planten kon komen. Om die reden heeft Prontec nu ook een kleinere variant.

Meebuigen

Voor het reinigen van kunstgras voorzie je de de Topkeeper van kleine pinnen. Door de roterende beweging harken de pinnen het vuil, mos en onkruid uit het kunstgras. Dit is vooral handig langs de randen of daar waar je met een grote machine niet bijkomt. De pinnen buigen mee, waardoor schade aan het kunstgras wordt voorkomen, aldus Prontec.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.